(DOC) Programul de guvernare „Moldova Bună”, prezentat de Gavriliță

(DOC) Programul de guvernare „Moldova Bună”, prezentat de Gavriliță

Natalia Gavriliță, candidatul desemnat la funcția de Prim-ministru, a publicat programul de guvernare – „Moldova Bună”, informează OFICIAL.

„Acesta este programul de guvernare pe care l-am depus la Parlament și pe care îl vom prezenta cetățenilor. Facem un pas hotărât spre alegerile anticipate de care are nevoie țara. Dacă actualii deputați nu pot vota un plan de acțiuni anticorupție, anticriză și pro-dezvoltare, o vor putea face oamenii la alegeri anticipate”, a menționat ea.

În programul prezentat se menționează următoarele: „În cazul în care va fi votat, acest Guvern este hotărât și pregătit să acționeze în beneficiul oamenilor și în interesul țării. Guvernul se angajează să orienteze mandatul pe gestionarea cât mai responsabilă a crizei economice și pandemice, curățarea instituțiilor statului de oameni corupți și organizarea alegerilor anticipate libere și corecte. Dacă majoritatea nedeclarată va susține Guvernul și acest program de guvernare, Guvernul se angajează să-și utilizeze toate atribuțiile pentru implementarea reformelor propuse. Guvernul va comunica clar și detaliat cu oamenii despre schimbările propuse și va acționa ferm dacă Parlamentul se va opune acestor schimbări. Guvernul se angajează să renunțe la mandat imediat după rezolvarea problemelor urgente și să creeze din nou condiții pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.”

Program-de-guvernare-Moldova-Buna_final-1

Cristina Gurez

Share