(DOC) Cadourile primite de Maia Sandu la sfârșitul anului trecut. Cel mai valoros a fost din partea Președintelui Georgiei

(DOC) Cadourile primite de Maia Sandu la sfârșitul anului trecut. Cel mai valoros a fost din partea Președintelui Georgiei

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit numeroase cadouri în trimestrul IV al anului trecut, dar cel mai de valoare a fost o broșă din argint filigranat și emailat cloisonne realizată de artistul georgian Thea Gurgenidze, în valoare aproximativă de 14 mii 600 lei, informează OFICIAL.

De asemenea, Maia Sandu, a primit în dar o vază de cristal negru, realizată manual de sticlarul și designerul ceh Anna Jozova, în valoare aproximativă de 5 mii 250 lei. De asemenea, a primit și o broșă cu pietre granat, realizată de Granat Turnov în valoare de 6 mii 580 lei.

Președintele Georgiei, Salome Zurabișvili, i-a dăruit Maiei Sandu, un set din colier și brățară din perle cu închizătoare din aur galben, în valoare de circa 5 mii 6 799 lei.

Din partea Ambasadorului Japoniei, Maia Sandu a primit o farfurie ornamentală cu un design de „Kakitsubata (iris japonez)”, desenată folosind diferite tehnici „maki-e” brandul japonez de lac Yamada Heiando, în valoare de 7 mii 470 lei.

Lista cadourilor primite în trimestrul IV din 2022 o vedeți mai jos:

Share