Discuții despre alegerile din toamnă între conducerea PSDE și Ambasadorul UE

Discuții despre alegerile din toamnă între conducerea PSDE și Ambasadorul UE

Președintele Partidul Social Democrat European, Ion Sula, împreună cu vicepreședintele pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, au avut o întrevedere cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Ambasadorul Jānis Mažeiks.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situația social-politică din țara noastră și provocările cu care se confruntă oamenii. O atenție specială a fost acordată implicării PSDE în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, participării formațiunii la alegerile prezidențiale și la referendumul privind integrarea europeană a Republicii Moldova din această toamnă.

Președintele Ion Sula a salutat concluzia Comisiei Europene privind îndeplinirea de către Republica Moldova a tuturor condițiilor pentru a începe negocierile de aderare la UE.„Mizăm în continuare pe susținerea și deschiderea țărilor membre UE în realizarea aspirațiilor noastre europene. Drumul european este singura soluție pentru a asigura securitatea și bunăstarea oamenilor noștri”, a spus liderul social-democrat.

Președintele PSDE a mulțumit Ambasadorului Jānis Mažeiks pentru sprijinul constant și substanțial pe care UE îl acordă țării noastre în implementarea proiectelor de modernizare a localităților din Republica Moldova și de îmbunătățire a condițiilor de trai ale populației.

Share