Dinu Plîngău: Nimeni din fosta conducere a partidului nu pleacă

Dinu Plîngău: Nimeni din fosta conducere a partidului nu pleacă

Dinu Plîngău spune că se simte onorat să exercite funcția de Președinte interimar a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. Totodată, el menționează că nimeni din fosta conducere a partidului nu pleacă, ci va pune umărul la resetarea partidului, informează OFICIAL.

„În zilele ce urmează vom strânge rândurile, vom atrage oameni noi, vom comunica la fel de des și vom pregăti terenul ca partidul să întinerească, să fim vocea care va promova cadre profesioniste și demne, expertiză și experiență”, se arată într-o declarație a Președintelui interimar.

Plîngău spune că, după resetarea partidului pe interior, noua conducere va depune eforturi pentru a consolida și uni oameni de mare valoare care au rămas subapreciați.

„Și da, vom fi și critici atunci când partidul de guvernământ va deraia de la promisiunile date în campania electorală. În pofida încrederii enorme pe care o are PAS, are și o responsabilitate-n față și noi înțelegem foarte bine că în orice domeniu este nevoie de o concurență loială pentru a spori calitatea serviciului prestat, chiar și-n politică, mai ales în politică”, spune Plîngău.

Mihaela Conovali

Share