Deputatul român Constantin Codreanu – victima unui accident rutier

Deputatul român Constantin Codreanu – victima unui accident rutier

Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României şi preşedintele Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, în acestă dimineață, a fost victima unui accident rutier, informează OFICIAL.

„Ne aflam în drum spre Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină. În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial. S-a demonstrat o teorie bine cunoscută: poți să respecți toate regulile din lume, dar e suficient să fie un nebun care le încalcă pentru ca accidentul să se producă. Șoferul care l-a provocat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă”, spune Codreanu.

Totodată, el a adăugat: „Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină! Mulțumesc echipajului SMURD care s-a prezentat la locul accidentului”, a mai declarat deputatul.

118832656_2722900084694750_2440776052126012269_o

Mihaela Rotari

Share