Deputatul liberal Lilian Carp a părăsit majoritatea parlamentară

Deputatul liberal Lilian Carp a părăsit majoritatea parlamentară

Deputatul liberal Lilian Carp părăsește majoritatea parlamentară. Anunțul a fost făcut acum câteva minute la sediul Parlamentului.

Lilian Carp a declarat că regretă faptul că nu a făcut acest lucru mai devreme. „Nu poți să te afli într-o majoritate parlamentară cu cineva care vorbește oficial că mergem spre UE, iar în realitate să aibă un proiect de lichidare a partidelor tradiționale din RM și înlocuirea altor parteneri loiali, ca să poți lucra în viitorul Parlament”, a punctat el.

Totodată, deputatul a menționat că, astăzi, practic se întâmplă ceea ce a preconizat la 10 ianuarie 2016. „Atunci când a avut loc Consiliul republican al PL și am intrat într-o majoritate parlamentară, iar această alianță duce mai târziu la sacrificarea PL de către reprezentanții PD. Scenariile care au loc acum, au o miză mult mai mare, dacă ați observat în sondaje domină 2-3 partide, populația nu mai are încredere în partidele tradiționale și aici este un plan, pentru a crea alte partide politice, pentru a avea cu cine colabora în viitorul Parlament”, a afirmat deputatul.

Doina Secrieru

Share