Deputatul Alaiba a redus consumul de gaze naturale: „Încă nu încălzim. Uneori e cam frig, dar ciorapi de lână și o haină în plus ajută”

Deputatul Alaiba a redus consumul de gaze naturale: „Încă nu încălzim. Uneori e cam frig, dar ciorapi de lână și o haină în plus ajută”

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a consumat în octombrie 2022 26 mc de gaze naturale, cu 10 mc mai puțin decât în septembrie 2022 (36 mc), informează OFICIAL.

El spune că în octombrie a consumat aproape tot atâta cât în iulie.

„Față de octombrie 2021, când am consumat 165 mc, ne-am redus consumul de gaze cu 88%.

Parțial consumul era pur și simplu mare (așa e cu doi copii mici). Însă parțial am făcut un efort semnificativ să economisim și să consumăm conștient.

Rezultat: în octombrie 2022 o să plătim cu 5 lei mai puțin decât în octombrie 2021, înainte de primele scumpiri”, spune Alaiba.

De asemenea, el spune că este jumate de noiembrie și încă nu încălzesc casa.

„Uneori e cam frig, dar ciorapi de lână și o haină în plus ajută.

O să trecem de această iarnă, oricât de greu ar fi. Și da, personal cred că regimul terorist de la kremlin va face ca să ne fie cât mai greu. Așa kremlinul ne-a pedepsit totdeauna atunci, când am luat decizii care nu au plăcut acolo. Și vor fi din cei “patrioți” care vor sări în sus de bucurie văzând cum kremlinul pedepsește oamenii noștri, de la nord la sud, indiferent de limba pe care o vorbesc și indiferent de cum votează.

Însă știu că asta e ultima iarnă în care kremlinul ne va mai putea șantaja energetic.

Din 2023 e good bye Gazprom. Trebuie doar să ducem până la capăt cele începute. Și vom fi bine”, mai spune deputatul.

Share