Deputații „Șor” se vor abține de la votarea unor proiecte în Parlament

Deputații „Șor” se vor abține de la votarea unor proiecte în Parlament

Fracțiunea Partidului „Șor” se va abține de la votarea a trei puncte de pe ordinea de zi a Parlamentului, cu privire la examinarea membrilor Comisiei independente de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor. Despre aceasta a anunțat deputatul Marina Tauber, în cadrul unui briefing de presă, transmite OFICIAL.

„Ședința de astăzi a Parlamentului are două motivații principale. Guvernarea încearcă prin toate mijloacele posibile să deturneze atenția opiniei publice de la problemele grave din societate pe care nu are capacitatea și nici dorința să le soluționeze. Astfel, încearcă în continuu să servească teme false și să provoace dezbateri sterile, fără importanță și valoare reală. Modul în care se fac aceste numiri și formarea Comisiei de evaluare a judecătorilor este o decizie evidentă a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de a-și subordona în totalitate justiția.

Din acest motiv, Fracțiunea Partidului „Șor” se va abține de la votarea a trei puncte de pe ordinea de zi – privind desemnarea membrilor în Comisia independentă de evaluare a integrității candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor”, a declarat Marina Tauber.

Doina Buruiană

Share