Deputații să-și suspende activitatea pe o perioadă. Solicitarea unui parlamentar – la următoarea ședință a Legislativului

Deputații să-și suspende activitatea pe o perioadă. Solicitarea unui parlamentar – la următoarea ședință a Legislativului

Deputata Platformei DA, Maria Ciobanu susține că învinuirile de fraudă, de îmbogățire ilicită, de averi fabuloase, care nu pot fi justificate, sunt mereu la ordinea de zi în Parlamentul de la Chișinău.

„Practic, doar despre o fracțiune parlamentară din actuala legislatură nu am auzit, nu am citit să fie învinuită de aceste rele, păcate grele, care o plasează pe Republica Moldova în topul celor mai corupte state din lume”, mai declară parlamentara.

În acest fel, Ciobanu declară că la următoarea ședință de plen va solicita ca toți deputații, consilierii persoanelor cu demnitate publică, angajații Parlamentului să-și suspende activitatea pentru o perioadă, solicitând instituțiilor abilitate ale statului să verifice suspiciunile de integritate, care planează asupra lor, să examineze investigațiile jurnalistice și să vină cu un raport amplu într-o sedință specială a Legislativului.

„În alt caz, voi crede că are dreptate cetățeanul când ne bagă pe toți în același cazan, amestecându-ne. Parlamentul a devenit cel mai de ocară cuvânt, deși nu suntem toți hoți, corupți, ticăloși…”, a conchis Maria Ciobanu.

Doina Secrieru

Share