Deputații PSRM, în ședință. Ce s-a decis

Deputații PSRM, în ședință. Ce s-a decis

Ședința fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a avut loc ieri. În cadrul acesteia a fost discutată agenda de lucru pentru următoarea perioadă de timp, informează OFICIAL.

De asemenea, deputații socialiști au subliniat rolul important pe care îl are forul legislativ în această perioadă de criză politică și constituțională, fiind menționată necesitatea de a întreprinde toate acțiunile posibile care ar permite gestionarea eficientă a situației economice și pandemice.

„Sunt bucuros să remarc că deputații au fost unanimi în opinia că doar prin dialog poate fi identificată cea mai bună soluție de depășire a crizei, exprimându-și determinarea de a continua discuțiile în acest sens cu partidele parlamentare, dar și cu Președintele țării”, a declarat Igor Dodon, liderul PSRM.

Socialiștii au decis și excluderea scenariului de inițiere a unui referendum privind demiterea Președintelui țării. „S-a menționat că suma enormă de bani, care s-ar cheltui pentru un astfel de referendum, în actuala situație de criză pandemică, economică și socială, ar reprezenta o infracțiune la adresa societății”.

Cristina Gurez

Share