Deputații au suplimentat agenda pentru ședințele plenare ale Parlamentului

Deputații au suplimentat agenda pentru ședințele plenare ale Parlamentului

Suplimentul la ordinea de zi a ședințelor plenare din perioada 13 – 21 iulie a fost aprobat de membrii Biroului permanent al Parlamentului.

Astfel, joi, deputații vor examina proiectul de lege privind implementarea unor considerente din Hotărârea Curții Constituționale privind controlul constituționalității Partidului Politic „Șor”, precum și modificări la componența numerică și nominală a unor grupuri parlamentare de prietenie sau delegații ale legislativului. Pe ordinea de zi au mai fost incluse două proiecte de hotărâre privind numirea în funcția de director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică și în funcția de consilier al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

Deputații vor mai discuta despre ratificarea unor acorduri dintre Republica Moldova și Banca Mondială, care presupun modernizarea sistemului de învățământ din țara noastră, precum și despre denunțarea Acordului privind barierele tehnice în zona comerțului liber, semnat la Moscova la 20 iunie 2000. De asemenea, vor fi propuse spre examinare modificări la Legea securității și sănătății în muncă, la Legea privind plata pentru poluarea mediului și la Codul serviciilor media audiovizuale.

Joi, 13 iulie, ședința plenară va începe la ora 11:30.

Share