Deputat: „Zi de zi ne vom construi visul, rezistenți la toate criticile și atacurile”

Deputat: „Zi de zi ne vom construi visul, rezistenți la toate criticile și atacurile”

Deputatul blocului ACUM, Inga Grigoriu, susține că „zilele trecute un antreprenor ne povestea despre atacurile raider prin care i-a fost luată afacerea. Încă mai este mult de lucru pe cazul d-lui, dar cel puțin, omul ne-a confirmat că se respiră mai liber”.

„Bifez în ultimele zile unele reușite ale mele și ale colegilor mei: aici am reușit, acolo am reușit, aici am restabilit dreptatea, dincolo încă mai avem de lucru, dar, se întrevede o luminiță. Nicidecum nu pun aceste mici victorii implicit pe umerii noștri, ci pe oamenii care s-au implicat și pe instituțiile statului care, în sfârșit, au început să acționeze în folosul cetățenilor. În toate aceste cazuri, cu regimul precedent, nu am fi obținut izbândă. Deasemenea, constat cu bucurie că unii indivizi ce nu vor să se conformeze, încă mai speră că pot da mită, doar că nu au cui să o dea. Pentru că regulile se schimbă, pentru că luptăm pentru o justiție corectă”, a scris Grigoriu, pe Facebook.

„Zilele trecute un antreprenor ne povestea despre atacurile raider prin care i-a fost luată afacerea. Încă mai este mult de lucru pe cazul d-lui, dar cel puțin, omul ne-a confirmat că se respiră mai liber. Zi de zi ne vom construi visul, rezistenți la toate criticile și atacurile unui regim dispărut, cu tot cu comentatorii săi ce se înăbușă pe ultimul lor drum. Și iarăși repet, noi nu am plecat la odihnă, ci am fost mereu alături de cetățeni!”, a conchis Grigoriu.

Doina Secrieru

Share