Deputat: „Vizita lui Kozak în Republica Moldova urmărește scopul să-l înlăture pe…”

Deputat: „Vizita lui Kozak în Republica Moldova urmărește scopul să-l înlăture pe…”

Deputatul dar și vicepreședintele fracțiunii „ACUM Platforma DA”, Maria Ciobanu, s-a referit la vizita vicepremierulului rus, Dmitri Kozak – în Republica Moldova, informează OFICIAL.

„Eu nu sunt analist politic nici de curte, nici fără curte, dar cred că vizita lui Kozak în Republica Moldova urmărește scopul să-l înlăture pe „coordonatorul” Plahotniuc de la guvernare. Cum zicea humuleșteanul Ion Creangă: „N-ar fi rău să fie bine!” Doar că eu nu cred nici în Kozak, nici în Dodon și, firește, nu voi crede niciodată că Plahotniuc se poate dezice de năravurile sale, năravuri, care ne-au făcut de rușine în lumea întreagă, închizându-ne într-un țarc, de unde cu greu vom ieși. Doar un exemplu: uitați-vă în care țări a deschis Republica Moldova în ultimii ani Ambasade. Răspund: acolo unde s-au dus banii furați, acolo, unde ei sunt în siguranță”, a scris Ciobanu, pe o rețea de socializare.

În același timp, deputatul s-a referit și la alte detalii în acest sens. „Este greu, prieteni, soluții aproape nu există de ieșre din situația stupidă în care ne-au băgat aleșii PSRM, PDM+Partidul Shor, dar și așa-zișii deputați independenți. Noi suntem determinați să continuăm lupta, să căutăm o cărărușă cât de îngustă, riscantă chiar, dar care să ne permită scoaterea din captivitate a instituțiilor statului. Cu ajutorul celor mulți, care țin la acest pământ, la neam, la demnitate și adevăr, vom izbuti”, a conchis deputatul. 

Doina Secrieru

Share