Deputat: Râdeam în hohote la prezentarea ultimilor cercetări sociologice

Deputat: Râdeam în hohote la prezentarea ultimilor cercetări sociologice

„Nu sunt sociolog, dar în echipă avem niște oameni care pricep foarte bine la studii. Râdeam în hohote împreună cu un bun specialist la prezentarea ultimilor cercetări sociologice”, susține deputatul Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, Dinu Plîngău, informează OFICIAL.

În acest fel, parlamentarul comunică: „La o conferință de presă, o casă de sondaje îl dă pe Năstase pe locul 2. În timpul conferinței omul zice că a greșit și că sondajul nu-i bun. Mai apar câteva sondaje, unul mai contradictoriu decât altul. Recent, se prezintă un nou sondaj, doar că în titlurile sondajului apare ca țară de cercetare „Georgia”, nu Republica Moldova, dar Georgia. Bine, hai să nu fim răutăcioși! Au uitat să schimbe titlul unei cercetări mai vechi. Totuși, sondajul ne zice că din toată metodologia lor, din toți oamenii care urmau să răspundă la studiu, au răspuns doar 7%. 7% din 100% e mult sau puțin pentru a considera că studiul e ok?”, comunică Plîngău.

„Hai să nu fim răutăcioși! E amuzant totuși cum ele sunt promovate la cel mai serios nivel. Cică cercetări serioase. Așa cercetări – așa legi – așa guvern – așa președinte”, a mai adăugat parlamentarul.

Doina Secrieru

Share