Deputat: „Nu am fost niciodată bănuit într-un dosar penal, nu am fost sancționat nici contravențional, cu excepția…”

Deputat: „Nu am fost niciodată bănuit într-un dosar penal, nu am fost sancționat nici contravențional, cu excepția…”

„Unii oponenți politici își fac campanie doar prin a inventa minciuni despre candidații PAS la funcția de deputat. Personal nu am fost niciodată bănuit într-un dosar penal, nu am fost sancționat nici contravențional, cu excepția, timp de 15 ani am încălcat de puține ori din neatenție ca orice șofer regulamentul rutier. În rest nu răspund de faptele altora”, susține deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, informează OFICIAL. 

„Din anul 2016, imediat cum am devenit membru PAS până în prezent au fost scrise pe numele meu cel puțin 50 plângeri la organele de drept și de control, cele mai multe au fost scrise în perioada când activam în calitate de primar al satului Puhoi, formă deja cunoscută de intimidare și persecuție politică, toate plângerile s-au soldat cu nimic pentru ca au fost false”, comunică Frunze.

În același timp, parlamentarul spune: „Nu mă afectează personal mizeria lansată în spațiul public, am trecut prin multe, din start am fost mai sensibil atunci când mama era în viață, fiind grav bolnavă o afecta acest lucru. În multe cazuri familia este cel mai mult afectată. Cei care fabrică mizerie și cei care o răspândesc oare se gândesc la familia lor? Doar regula bumerangului funcționează”.

În campanie electorală, adaugă Frunze, își va căuta de lucru cu echipa PAS. „Noi avem agenda noastră care este pentru binele țării și nu voi fi atras în jocul altora de-a comenta aberațiile inventate la un pahar cu vin. Iar cei care fabrică și răspândesc mizerie le sugerez sa nu mai cheltuie bani și timp, oamenii deja au capacitatea necesară să facă diferența dintre minciună și adevăr, cu câtă mai multă mizerie apare, noi toți cetățenii care luptăm pentru schimbarea lucrurilor în țară înțelegem că acum dăm lovitura cea mare pentru a schimba radical viitorul țării”, a conchis el.

Mihaela Rotari

Share