Deputat: Interesul lui Dodon este ca societatea să nu creadă în existența Coronavirusului

Deputat: Interesul lui Dodon este ca societatea să nu creadă în existența Coronavirusului

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Petru Frunze susține că Guvernul se face că nu aude când în societate se vorbește că statistica prezentată cu cazurile de infecție cu Coronavirus este falsificată și în realitate ar fi mai puține cazuri.

„Știți de ce? Pentru ca este în interesul lor. În realitate ar fi mai mai multe cazuri decât cele prezentate. Fac puține teste, nu vor să aibă un număr mare de cazuri cu infecții pentru ca vor bate toate recordurile internaționale și cetățenii îi vor lua în furci. Poate falsifică câte ceva, dar nu în a majora numărul cazurilor dar în a micșora. Deci cei care zic ca statistica este falsificata și în realitate avem puține cazuri de infecție să știți că îl ajutați pe Dodon. În societate se crează această percepție ca avem puține cazuri de infecții și decese fapt ce îl avantajează pe Dodon ca a administrat corect situația”, scrie Frunze, pe Facebook.

„Să știți că mor oamenii din cauza iresponsabilității guvernării, au administrat prost acest proces iar majoritatea cetățenilor zic ca nu sunt decese cauzate de Covid-19 și totul este un fals. Dodon se bucură ca nu credeți, dacă societatea ar crede că el este responsabil de numărul mare de persoane decedate de Coronavirus ar ieși cu furcile în stradă. Acum Dodon înțelege că poate să guverneze mulți ani pe timp de pandemie și cei care distribuie știri false îl ajută fără să înțeleagă acest lucru. La acest scenariu ia mers. Până la urmă cetățenii sunt afectați și vor fi mult timp înainte deoarece situația a ieșit de sub control. Iar noi ca societate în loc să fim solidari cu medicii și să cerem guvernului administrarea corectă a situație epidemiologice, noi ne învinuim unul pe altul ca credem sau nu în Coronavirus iar între timp guvernarea își face intersele”, mai susține deputatul.

În acest fel, el adaugă: „Pe mine nu ma va convinge nimeni ca nu există Coronavirus, în schimb sper sa conving pe mulți ca interesul lui Dodon este ca societatea să nu creadă în existența Coronavirusului. „Coronavirusul trece prin tine și nici nu ai știut „, nu în zadar a spus aceasta”.

Doina Secrieru

Share