Deputat: Încă vreo 30 de zile în urmă ziceam că Președintele va înainta un candidat… Acum vă mai spun un scenariu

Deputat: Încă vreo 30 de zile în urmă ziceam că Președintele va înainta un candidat… Acum vă mai spun un scenariu

Dinu Plîngău, deputatul Partidului Demnitate și Adevăr, declară că încă vreo 30 de zile în urmă zicea că în pofida tuturor scenariilor sau discuțiilor inutile, Președintele va înainta un candidat și Parlamentul va decide.

„Eram criticat atunci. Acum vă mai spun un scenariu. În pofida acelei declarați propuse de PAS de a boicota ședința în care se va discuta candidatura Primului-ministru desemnat, PAS va participa la acea ședință. Părerea mea personală e că dacă se discută scenarii bizare, deputații normali pe lângă respectul față de instituții trebuie să manifeste umanitate. Socialiștii își vor șterge picioarele de candidatură, vor veni cu critici și acuzații, iar unii propun ca noi să stăm și să urmărim din birouri cum cineva își bate joc de doamna candidat”, susține parlamentarul.

La fel, Plîngău susține că este sceptic – „la soluțiile unora și dacă vreți părerea mea, partidul a cărui vice-președinte a fost desemnat candidat trebuie cel puțin să manifeste respect față de propriul membru și să vină la ședință și s-o apere de acuzațiile care vor urma. Dar mă rog, mai sunt încă 2 luni de asemenea jocuri și poate-poate se va decide ceva”.

Doina Secrieru

 

Share