Deputat: „Eu îi voi urî de moarte pe acei politicieni, care au avut șansa să ne scape din…”

Deputat: „Eu îi voi urî de moarte pe acei politicieni, care au avut șansa să ne scape din…”

„Ceea ce urmează să scriu va deranja unele figuri politice, care sunt la moment pe val, dar este de datoria mea să o spun. Dragilor, a fi politician nu înseamnă neapărat a fi și om de stat. Un politician gândește, în cele mai dese cazuri, la propriul partid, la beneficiile personale, la imaginea sa ca lider. Un om de stat este preocupat de soarta statului, de problemele cetățeanului de la firul ierbii. Așa s-a întâmplat că noi, forțele politice de dreapta, ne-am pomenit în situația, după aproape 30 de ani de la Independență, când am fi putut lesne să câștigăm alegerile parlamentare anticipate, conjugându-ne eforturile într-un bloc electoral. A biruit însă proverbiala rânză moldovenească”, susține deputatul Platformei DA, Maria Ciobanu, informează OFICIAL. 

„Un partid politic, ajuns pe val fără prea mare efort și pe spatele altor forțe politice, a decis că poate “lua Berlinul” de unul singur”, notează Ciobanu, pe facebook.

Totodată, parlamentarul spune: „Eu nu mai accept, dar nici timp nu mai am, să mă fericească majorități parlamentare cu PSRM, Renato Usatâi, Șor sau alte anomalii politice. Eu îi voi urî de moarte pe acei politicieni, care au avut șansa să ne scape din îmbrățișarea moscovită, dar nu s-au putut ridica la înălțimea oamenilor de stat. Prieteni, îndreptați-vă încrederea și speranța către noi, Platforma DA. Am demonstrat în timp că putem fi oameni de stat, nu, pur și simplu, politicieni de duzină”, a conchis deputatul.

Doina Secrieru

Share