Deputat, după ce a urmărit lansările candidaților la funcția de președinte: „M-am bucurat să văd…”

Deputat, după ce a urmărit lansările candidaților la funcția de președinte: „M-am bucurat să văd…”

„Dragi prieteni, câțiva dintre voi m-ați dojenit pentru faptul că am spus în cadrul unei emisiuni TV că nu am reușit să urmăresc lansările candidaților la funcția de președinte al Republicii Moldova. V-am răspuns că mă voi corecta și, iată, începând cu ziua de ieri, dar și azi, mi-am propus să îi ascult. Evident că am început cu candidatul PAS, dna Maia Sandu și candidatul PLDM, dn Tudor Deliu. Ei ne sunt mai aproape, mai ales că ei fac parte din aceeași familie europeană, PPE”, susține deputata Platformei DA, Inga Grigoriu, informează OFICIAL.

„M-am bucurat să văd oameni simpli la prezentările lor, oameni ce își spun păsul, oameni ce au plantate în sine anumite valori. Cu emoții în discursuri, dar sinceri. Mă bucur pentru ei”, comunică deputata, pe o rețea socială.

„Am ascultat și lansarea lui dodon. Ce să vă spun. Mă așteptam la mai multe de la ei – având toate pârghiile în instituțiile statului ar fi trebuit să fie deja mega-profesioniști. Ei, știind cum funcționează acei care au niște frânghiuțe, au vorbit aberații aproape două ore în șir. Total decepționată. Cum așa? Ei, cheltuind din banii publici, nici măcar să își facă un mesaj ca’lumea nu au putut!!! Niște lenoși și populiști! Tot aici, s-a văzut clar că, în cadrul lansării lui dodon la un nou mandat de președinte, unele persoane care și-au citit discursul pe șantierul oropsit, nici ei nu au crezut în ceea ce le-a fost scris pe hârtie”, a adăugat Grigoriu.

„Am încercat să mai ascult încă două lansări. Scuzați-mă, dar când am auzit de corturi și „călduri”, m-am deconectat. Nu vă supărați, stimați prieteni, dar nici chiar așa. Și, cea din ultimă lansare, cu șor și circarii lui, asta a fost prea de tot, știind că în 2015 am început protestele și din cauza acestui individ”, comunică deputata.

„Dar, a rămas a șasea lansare. Cea de sâmbătă. Cea a Platformei Demnitate și Adevăr. Evident că părerea mea este subiectivă, dar, tot ce vă rog este să priviți și, evident, să îmi spuneți în ce vedeți diferența”, a conchis deputata Grigoriu.

Doina Secrieru

Share