Deputat, despre cea mai dură lecție însușită în 10 ani de parlamentarism: „Dezamăgirile ne lasă cicatrici”

Deputat, despre cea mai dură lecție însușită în 10 ani de parlamentarism: „Dezamăgirile ne lasă cicatrici”

Deputata Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, Maria Ciobanu, susține că păstrează și astăzi mesajele unor foști colegi, cunoscuți. „Îmi scriau cât au primit unii „eurofili” pentru trădare… Multe, of, prea multe lecții am fost nevoită să însușesc în cei zece ani de parlamentarism moldovenesc”, declară Ciobanu, informeaăz OFICIAL.

„Cea mai dură din ele este că nu mai pot crede în nimeni după vorbele pe care le aruncă. Cred doar în fapte și vă îndemn să procedați la fel. Dezamăgirile ne lasă cicatrici pentru tot restul vieții”, a mai spus deputata.

„Mă gãndesc la această ființă ciudată, pe nume OM. Toate relele pe pământ sunt inspirate și înfăptuite de OM, unica ființă cu rațiune. Uneori meditez până-n zori, îmi fac examene de conștiință, vreau să înțeleg până unde poate ajunge ticăloșenia omenească… Deși mi-am făcut din lecturi un mod de viață, așa și nu am răspuns la foarte multe întrebări. Azi mi-aș dori să aud răspuns la următoarea întrebare: toți acei care au huzurit și mai huzuresc din miliardele furate, adică din banii noștri, chiar nu se tem de pedeapsa cerească? Eu nu uit niciodată sä-i mulțumesc Domnului pentru tot ce am și pentru tot ce trăiesc”, a mai declarat Maria Ciobanu.

Doina Secrieru

Share