Deputat: „Cele mai mari dezamăgiri eu le-am trăit în politică”

Deputat: „Cele mai mari dezamăgiri eu le-am trăit în politică”

Deputatul blocului ACUM din Parlamentul Republicii Moldova, Maria Ciobanu, într-o postare pe o rețea de socializare, a scris „câteva gânduri despre politică, dezamăgiri și felul nostru de a fi…”. 

„Cele mai mari dezamăgiri eu le-am trăit în politică. Am văzut în activitatea mea de parlamentar atâtea minți perverse, atâția pupincuriști, oameni, care în fața banului nemuncit, devin de nerecunoscut, încât nu mi-ar ajunge zilele care mi-au mai rămas de trăit, pentru a așterne pe hârtie această dură experiență. Vă întrebați, probabil, de ce atunci am mai candidat și pentru alte legislaturi? Pentru că sunt o optimistă incorigibilă. Pentru că cred cu tărie că noi avem o datorie morală față de acei care își leagă speranțele de clasa politică, pentru că, dacă nu noi, atunci cine să se implice? Bandiții? Am văzut și trăit cum arată un stat guvernat de mafioți!”!, a scris Ciobanu, pe Facebook.

În acest fel, deputatul a oferit detalii cu privire la situația din acest moment. „Dacă ați vedea, prieteni, cum suntem noi, deputații majorității parlamentare, în aceste zile asaltați de persoane, care au stat prin tufișuri, nu s-au împotrivit regimului mafiot, nu au dat dintr-un deget, pentru a detrona regimul criminal, nu v-ați crede ochilor și urechilor! Vor funcții, dar fără a participa la concursuri, audiență la primele persoane în stat, fără a se programa, încălcarea legilor în vigoare în raport cu ei etc. La mine, cel puțin, nu s-a adresat cu asemenea pofte niciun cetățean, care a muncit împreună cu mine în campania electorală, prin frig și glod, care a fost persecutată, înjosită, calomniată… Atunci când noi eram pe baricade, protestam, scoteam la iveală ticăloșeniile regimului, unii dintre ei făceau fotografii cu Plahotniuc sau îl mãncau din ochi ascultându-i discursurile citite de pe prompter… De ce am decis să scriu despre aceste lucruri? Poate citiți și nu ne mai răpiți timpul prețios. Avem tare mult de lucru după mizeria pe care au lăsat-o din urma lor bandiții, pe care i-ați susținut dacă nu deschis, atunci în mod tacit”, a conchis deputatul.

Doina Secrieru

Share