Deputat al PAS: Înțelegem că facem greșeli pe drum, dar miza e să schimbăm lucrurile în țară spre binele cetățenilor

Deputat al PAS: Înțelegem că facem greșeli pe drum, dar miza e să schimbăm lucrurile în țară spre binele cetățenilor

„Ne-am asumat guvernarea pentru a schimba lucrurile în țară, nu pentru aplauze. Știm că ceea ce facem deranjează multe interese, înțelegem că facem greșeli pe drum, dar miza e să schimbăm lucrurile în țară spre binele cetățenilor. Multe lucruri începute acum vor da roade mai târziu și am încredere că oamenii vor aprecia ce facem în timp” – a declarat Radu Marian, deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, traversăm o perioadă economică dificilă, într-un context internațional complicat.
„Pe termen scurt, noi găsim soluții care ușurează povara pe umerii cetățenilor, prin majorări substanțiale la pensii și alocații sociale, majorarea salariului minim, compensații la factura pentru gaz și căldură, creșterea ajutorului pentru perioada rece a anului.
Pe termen lung, lucrăm la asigurarea alimentării cu energie din mai multe surse, să nu mai depindem de un singur furnizor care ne poate impune prețurile în funcție de cedări politice, investim în energie verde, eliminăm schemele și corupția din instituții și întreprinderi de stat.
Implementăm soluții pentru termen lung, iar dacă pentru asta trebuie să plătim un preț în capital politic, îl vom plăti, căci important este ca Republica Moldova să se ridice în picioare, să se scuture de corupție și să lucreze pentru cetățeni”, a mai spus deputatul.

Amintim că, astăzi a fost publicat un nou sondaj, potrivit căruia PAS este pe locul doi în preferințe, după Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

Cristina Gurez

Share