Deputat ACUM: Primarii socialiști au început a mă suna… Ceva îi putred la voi „tovarăși”

Deputat ACUM: Primarii socialiști au început a mă suna… Ceva îi putred la voi „tovarăși”

„Adevărul trist este că acest nepreședinte nu poate lua decizii, mereu a fost condus de cineva, ba de Voronin, ba de Plahotniuc, acum direct de la Rostov. Primul viol al socialiștilor a fost când au votat un guvern de unică folosință. Despre faptul că nici deputații PSRM-ului nu știau cine sunt miniștrii guvernului sau din partea cui aceștia sunt promovați, mai bine nu comentez” – scrie deputatul blocului ACUM, Dinu Plîngău, informează OFICIAL.

„Al doilea viol al PSRM-ului a fost când Igor Plahotniuc îi suna personal pe socialiștii din raioane să facă alianță cu PD-ul. Bucuria socialiștilor era atât de mare încât aceștia au început a mă suna chiar și pe mine cu lacrimi în ochi pentru ca eu să vorbesc cu deputații lor și să le spun că ei nu vor/pot face alianțe cu democrații. Chiar și primarii socialiști au început a mă suna când primarii ACUM au început a lăuda proiectele românești și europene pe care vor să le aducă. Ceva îi putred la voi, ,,tovarăși”. Al treilea viol al PSRM-ului s-a produs când după votarea guvernului de unică folosință s-au pornit numirile și în loc să fie numiți socialiștii devotați partidului, practic în toate funcțiile vin ,,profesioniștii” democraților”, a mai adăugat Plîngău.

În același timp, deputatul a spus: „Despre matrapazlâcurile miniștrilor de unică folosință aș putea comenta multe, dar aștept vremea când se va expune un procuror independent și o justiție dreaptă pe care noi o vom aduce așa cum am promis, a comunicat deputatul.

Doina Secrieru

Share