„Demnitate şi Adevăr” a dat startul unei ample campanii de informare a cetăţenilor Republicii Moldova

Astăzi, Platforma „Demnitate şi Adevăr” a dat startul unei ample campanii de informare a cetăţenilor Republicii Moldova despre situaţia social-politică din ţară. Voluntarii Platformei vor merge în sate şi oraşe, se vor întâlni cu oamenii, le vor povesti adevărul despre starea de lucruri în ţară, despre acţiunile guvernării care, utilizând uriaşa maşină propagandistică de care dispun, spală creierii cetăţenilor cu minciuni despre aşa-zisa stabilitate, manipulându-i şi cerşindu-le încă o data votul pentru a continua hoţiile şi fărădelegile.

 Potrivit unui comunicat de presă, prezent la lansarea campaniei, liderul Platformei DA, Andrei Năstase a declarat că dincolo de stabilitatea de la televizor a guvernării, există o Moldovă săracă, disperată, fără prezent și viitor.

 „Guvernarea vede în noi, oamenii acestei țări, doar o sursă din care storc bani prin tot felul de scheme. Fie că plătim factura la lumină, la telefon, la gaz, orice cheltuială aduce în buzunarele lor sume enorme, au ajuns să fure cu miliardele direct din bugetul statului. Guvernarea a subordonat justiția care, în loc să pedepsească hoții, le apără interesele. Acestea sunt adevăratele realizări ale celor care au fost și sunt la guvernare, despre care trebuie să afle cetățenii”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a subliniat că voluntarii urmează să ajungă în cât mai multe case, la cât mai mulți oameni şi să împărtășească cu ei adevărul despre tot ce se întâplă cu adevărat în țară, despre minciunile tirajate zilnic de holdingul mediatic al lui Plahotniuc. În acelaşi timp, pe durata campaniei, voluntarii vor culege istorii adevărate despre oamenii care îşi trăiesc zilele în sărăcie și umilință, pentru a le arăta celor care se ascund de propriul popor după garduri. Vocea poporului trebuie să se facă auzită de cei care au urcat în tronuri, a accentuat Andrei Năstase.

 La rândul lor, tinerii care au decis să se implice în campanie au menţionat că Moldova are nevoie de o schimbare calitativă, de o nouă clasă politică, profesionistă, onestă, care nu a fost fost complice sau spectator la tot ce s-a întâmplat cu țara.

 „Vreau să merg în această campanie de informare, să vorbesc cu oamenii și să le spun că doar un Președinte al Poporului, un președinte aproape de oameni, care luptă pentru ei, poate aduce Moldova la normalitate”, a menționat voluntarul Daniel Ulinici.

 La rândul său, Inga Grigoriu a făcut un apel la coeziune și implicare, subliniind că doar cu eforturi comune poate fi câștigată lupta pentru demontarea sistemului corupt și antipopular.

 

Mihaela Rotari

Share