Demisii la Guvern!

Demisii la Guvern!

Membrii Guvernului interimar ai Republicii Moldova, astăzi – în cadrul unei ședințe, au aprobat mai multe cereri de demisie, informează OFICIAL.

Astfel, s-a propus și acceptat eliberarea lui Dorin Andros din funcția de Secretar de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) în baza cererii de demisie.

Ministrul Ion Perju, a venit cu un mesaj: „Ne pare rău că domnul Andros dorește să demisioneze din această funcție. Cu această ocazie vreau să-i mulțumesc, pentru că sa isprăvit de minune”. 

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, la rândul său, a declarat: „Păcat că în această dificilă perioadă plecați din MADRM, însă înțelegem foarte bine și aspectele de ordin personal”.

O altă demisie din funcție aprobată astăzi este din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI). Este vorba despre Iulian Postică, care a ocupat funcția de Secretar de Stat.

Premierul interimar a venit și aici cu o reacție: „Înțeleg că sunt criterii care l-au determinat pe domnul Postică să depună această cerere”.

La fel, astăzi, în baza cererii de demisie a fost eliberat Gheorghe Negru, șef adjunct al Oficiului teritorial Ungheni, responsabil de raionul Călărași.

Mihaela Conovali

Share