Declarație TARE: R. Moldova se află din nou la răscruce

Declarație TARE: R. Moldova se află din nou la răscruce

„R. Moldova se află din nou la răscruce, iar la 30 noiembrie, cetățenii vor decide dacă merg înainte ca o țară unită, cu sate și orașe care cooperează și se dezvoltă împreună, sau vor permite unor forțe distructive să dezbine țara”.

Declarația a fost făcută de președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, în cadrul unei vizite efectuate în raionul Dondușeni. Liderul liberal-democrat s-a întâlnit cu alegătorii din satele Târnova, Dondușeni, Cernoleuca, Țaul și a îndemnat cetățenii ca la alegerile din 30 noiembrie să voteze pentru PLDM care este cel mai puternic partid din Republica Moldova.

„Împreună va trebui să decidem destinul R. Moldova. Trebuie să mergem înainte spre Uniunea Europeană, înainte spre locuri de muncă bine plătite, spre o educație de calitate, spre un stat de drept, dezvoltat și fără corupție”, a precizat Vlad Filat.
Candidatul la funcția de deputat pe listele PLDM, Octavian Grama, a îndemnat oamenii să voteze liberal-democrații, deoarece au o echipă de profesioniști, dar și pentru faptul că anume cei mai buni membri de partid conduc cu succes cele mai importante ministere din Guvern.

„Fiți alături de echipa PLDM și promit că împreună vom realiza toate angajamentele asumate”, a spus Octavian Grama.

La rândul său, președintele Organizației Teritoriale Donduşeni a PLDM, Andronii Mitrică, a spus cetățenilor să nu se lase duși în eroare de către aşa zişi „politicieni” apăruţi peste noapte, ci să își dea votul pentru un partid puternic, care va duce Republica Moldova în Uniunea Europeană și va asigura un trai decent cetățenilor.

În cadrul întâlnirii cu alegătorii din satul Țaul, Andronii Mitrică, a exprimat cuvinte de mulțumire conducerii PLDM pentru că a răspuns apelului oamenilor și a înaintat în Parlament proiectul de lege care prevede ca Parcul Ţaul să treacă în gestiunea primăriei.

Vlad Filat a menționat că este mulţumit de faptul că echipa liberal-democrată a contribuit la mișcarea din loc a proiectului ce prevede reabilitarea monumentului istorico-arhitectural Conacul Pommer și a drumului de acces la parcul dendrologic din satul Țaul.

Mihaela Rotari

Share