Declarație: Știți cu ce nu se laudă Dodon? Că anul acesta au crescut salariul deputaților

Declarație: Știți cu ce nu se laudă Dodon? Că anul acesta au crescut salariul deputaților

„Se pare că deputații PD și PSRM, votând împreună legea bugetului pe 2020, au strecurat un amendament pentru a mări salariile parlamentarilor”, scrie deputatul PAS, Dan Perciun, informează OFICIAL.

„Vom cere oficial informația de la secretariat pentru a afla care deputat a venit cu această propunere dezinteresată și cine a votat „pentru” la Comisia Buget și Finanțe. Legea în varianta propusă de Guvern nu includea acest cadou generos – creșterea cu 30% a salariului. Salariile bugetarilor prin comparație au crescut cu cca 10%”, a conchis deputatul, pe o rețea socială.

Totodată, deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a declarat că salariile deputaților au fost majorate cu 4 mii de lei. „Apropos, știți cum Dodon se laudă cu indexarea pensiilor de două ori pe an, cu ajutor de 700 lei pentru cei săraci, și cu altele din astea? Știți cu ce nu se laudă Dodon? Cu faptul că anul acesta au crescut salariul deputaților cu vreo 4 mii de lei. Cu asta nu se laudă. Am mari dubii că de la asta deputații vor munci mai bine. Cine a venit să muncească va munci, iar cine a venit pentru altceva – nu”, a spus deputatul.

Doina Secrieru

Share