Declarație: „Se propune ca eu să fiu ales vicepreședintele Partidului Nostru”

Declarație: „Se propune ca eu să fiu ales vicepreședintele Partidului Nostru”

Partidul politic Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, va avea un nou vicepreședinte. Este vorba de jurnalistul Dumitru Ciubașenco, candidatul formațiunii la funcția de președinte.

În cadrul emisiunii “Вечерний разговор” de la TVC 21, Dumitru Ciubașenco a spus că s-a luat decizia ca în timpul apropiat să aibă loc Congresul formațiunii sau Consiliul Național Politic.

„După primul tur de alegeri, noi am mers la Moscova, mai mult de jumătate din membrii Consiliului Național. Două zile am muncit cu Renato Usatîi. S-a decis ca în curând să aibă loc congresul sau ședința Consiliului. Se propune ca eu să fiu ales vicepreședintele Partidului Nostru”, a declarant Ciubașenco.

Ex-candidatul a mai spus că în continuare se va munci asupra consolidării partidului și a structurilor, dar și va extinde legăturile cu diaspora din Rusia și Europa și se vor pregăti de alegeri parlamentare anticipate.

Ciubașenco a subliniat că Renato Usatîi rămâne liderul Partidului Nostru, care la moment conduce de peste hotare, deoarece nu poate reveni în țară.

Maria Roșca

 

Share