Declarație: Republica Moldova nu poate şi nu trebuie să se întoarcă înapoi

Declarație: Republica Moldova nu poate şi nu trebuie să se întoarcă înapoi

Republica Moldova nu poate şi nu trebuie să se întoarcă înapoi. Ea a fost deja acolo şi a avut de îndurat multe suferințe. Tara noastră trebuie sa meargă numai înainte, spre un viitor european, împreuna cu Partidul Liberal Democrat din Moldova. Declarația a fost făcută de președintele PLDM, Vlad Filat, la întrevederile cu alegătorii din com. Bârlădeni, Grinăuți-Moldova şi Lipnic din raionul Ocnița şi cu cei din Lipcani, Teţcani şi Larga din raionul Briceni, informează Oficial.md.

Liderul PLDM a prezentat alegătorilor Planul 2020 care oferă o viziune clară pentru a mișca Moldova înainte şi este bazat pe patru piloni: educație de calitate, noi locuri de muncă, un stat fără corupţie şi un viitor European. Vlad Filat a îndemnat cetăţenii ca la alegerile din 30 noiembrie să voteze PLDM.

„Vor fi cele mai hotărâtoare alegeri. O bătălie în care se va decide încotro se va mişca ţara noastră: înapoi sau cu pași siguri înainte spre progres şi dezvoltare. PLDM a demonstrat ca este o formațiune care nu oscilează de la o idee la alta şi muncește pentru ca Republica Moldova să prospere”, a spus Vlad Filat.

Vicepreședintele PLDM, Petru Bodarev, a menționat că de votul cetățenilor depinde dacă satele din Republica Moldova se vor moderniza sau, ca şi până în 2009, vor stagna, fără să fie implementate proiecte importante de infrastructură.

Prezent la întrevederile cu alegătorii, candidatul la funcția de deputat pe lista PLDM, Efimia Bandalac, a spus că doar cu sprijinul cetățenilor, Republica Moldova se poate mișca înainte spre un viitor european, de aceea este necesară o alegere corectă şi asumată: PLDM, care ocupă locul patru în buletinul de vot.
IMG_7965 IMG_7461

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Roșca

Share