Declarație: Platforma DA este cel mai neîndreptățit partid din istoria politicii moldovenești

Declarație: Platforma DA este cel mai neîndreptățit partid din istoria politicii moldovenești

Mai mulți politicieni și-au exprimat susținerea pentru Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr (DA), informează OFICIAL. 

Într-o conferință de presă susținută împreună cu liderul Platformei, Dinu Plîngău –  Octavian Tîcu, Alexandru Arsenie și Iurie Reniță au declarat că nu e vorba doar de alegeri

„Noi nu doar susținem în aceste alegeri Platforma DA, ci creăm o alianță și un parteneriat de durată, care va însemna participarea comună la alegerile prezidențiale și parlamentare din 2025.

Trebuie să știți un lucru foarte important, eu, personal am fost alături de Platforma DA de la momentul în care au început protestele împotriva regimului Plahotniuc-Dodon-Șor. Cred că, Platforma DA este cel mai neîndreptățit partid din istoria politicii moldovenești, pentru că prin sacrificiul oamenilor și a celor care s-au implicat direct în momente foarte complicate pe care le-am trăit cu toții, pe umerii acestui partid s-au cățărat și se cațără în continuare actuala guvernare care în cele din urmă a făcut ca Platforma DA din locomotiva acestui proiect social și a celor care și-au asumat lupta împotriva regimului oligarhic.

De aceea am venit pentru a da o notă de încredere susținătorilor acestui partid și de a duce unioniștii pe care îi reprezentăm în susținerea acestui partid la alegerile locale din 5 noiembrie”, a declarat ex-deputatul Octavian Țîcu.
Share