Declarație: „În primele 100 de zile de la câștigarea alegerilor parlamentare, PAS va…”

Declarație: „În primele 100 de zile de la câștigarea alegerilor parlamentare, PAS va…”

Vicepreședinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Natalia Gavrilița, susține că în primele 100 de zile de la câștigarea alegerilor parlamentare, PAS va adopta Legea pentru verificarea investițiilor în domeniile de importanță pentru securitatea statului.

„Astfel, vom opri acapararea întreprinderilor de importanță strategică de entități dubioase din țară și din exterior, inclusiv în domeniul energetic, telecomunicații, tehnologii informaționale și piața media”, se arată într-o declarație a candidatului PAS la următoarele alegeri parlamentare.

În același timp, Gavriliță declară că statul nostru este furat de zeci de ani, în fiecare an din țara noastră se scurg 1 miliard de dolari. „În timp ce întreprinderile naționale sunt falimentate și furate, hoții care s-au aflat zeci de ani în funcții de conducere și-au deschis conturi grase, și-au făcut palate și trăiesc în lux. Cu bani murdari, ei preiau cele mai profitabile afaceri și întreprinderi și încearcă să controleze sectoare strategice”, mai spune vicepreședinta PAS.

Doina Secrieru

Share