Declarație: În cazul acesta, Ion Ceban devine la sigur Primar General

Declarație: În cazul acesta, Ion Ceban devine la sigur Primar General

Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, într-o postare pe o rețea socială, se adresează cu o întrebare electoratului unionist „care la ultimile alegeri unii n-au ieșit la votate, iar alții au votat pentru PAS și PPDA, dar nu pentru PL, care s-a sacrificat numai ca să nu vină sateliții Kremlinului la putere”.

„Așadar, ce notă i-ați da PL-lui dacă astăzi erau la guvernare cu Dodon și PSRM-ul lui liberalii și nu blocul ACUM? Și cum era numit partidul, Președintele partidului și ceilalți membri? Și ce-ați fi zis dacă PL ar semna un al doilea Acord cu PSRM-ul numai ca să rămână în continuare la guvernare cu socialiștii antiunioniști și pro-ruși, iar după aceasta un liberal, să zicem Dorin Chirtoacă ar fi spus, știți, eu voi candida la funcția de Primar General al mun. Chișinău doar pentru ca să nu-i permit socialistului Чeban să câștige alegerile și să conducă socialiștii și Capitala?”, a scris Ghimpu.

„Iar faptul că Dodon cu socialiștii lui conduc Republica pe Năstase nu-l deranjază. Sau poate a hotărât să participe știind că în cazul în care iese în turul doi, unioniștii s-ar putea să nu-l susțină(neieșind la votare) și în cazul acesta, cu ajutorul lui, Иvan Чeban devine la sigur Primar General. Nu-i exclus, doar nu este pentru prima dată, când A. Năstase una spune și alta face. Vom trăi și vom vedea, alta e, că nimic nu poți schimba. Pe curând…”, a conchis Ghimpu.

Mihaela Rotari

Share