Declarație: În afară de noi, blocul ACUM nu are cu cine să facă alianță în viitorul Parlament

Declarație: În afară de noi, blocul ACUM nu are cu cine să facă alianță în viitorul Parlament

„În afară de noi, blocul ACUM nu are cu cine să facă alianță în viitorul Parlament. Cu socialiștii – nu pot, cu democrații – nu pot, cu comuniștii – nu pot, cu Șor – nu pot. Unicii care mai pot accede în Parlament și stau sub semnul întrebării în capurile oamenilor, și acest semn al întrebării a fost plasat acolo intenționat, suntem noi – unioniștii”. Aceasta a comunicat Președintele Unirea-ODIP, Vlad Bilețchi, dar și pretendentul într-o circumscripție pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, informează Oficial.

„Suntem unica forță capabilă să ne coalizăm și am demonstrat cu o consecvență de-a lungul timpului că am fost capabili să ne călcăm pe orgolii, chiar și pe propriile interese. Blocul ACUM ar trebui să țină cont de acest fapt, fiindcă unicii pe care pot conta în viitorul Parlament suntem noi”, a mai adăugat Bilețchi, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Vocea Basarabiei.

Totodată, Anatol Ursu, pretendent la un loc de candidat în cadrul unei circumscripții, s-a referit la numărul de deputați unioniști care ar putea fi în viitorul Parlament. „În viitorul Parlament, eu cred că vor fi aproape 20 de deputați unioniști, pentru că ar fi meschin din partea noastră să nu recunoaștem că inclusiv „ACUM” are candidați unioniști”, a conchis el.

Mihaela Rotari 

Share