Declarație: În actuala formulă care există în PL – reprezentăm cea mai solidă platformă pentru idealurile unioniste din RM

Declarație: În actuala formulă care există în PL – reprezentăm cea mai solidă platformă pentru idealurile unioniste din RM

„Eu sunt absolut sigur că, în actuala formulă care există în PL, reprezentăm cea mai solidă platformă pentru idealurile unioniste din RM”. Declarația a fost făcută de vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, în cadrul unui interviu pentru www.tribuna.md.

Munteanu afirmă că „PL a fost în ultimii 10 ani și rămâne a fi cel mai reprezentativ partid politic și ca expresie de voturi pe acest dimensiune”.

„Da, timpurile s-au schimbat, așteptările cetățenilor s-au schimbat, răbdarea pentru unii a scăzut sau s-a pierdut, dar noi, liberalii, am rămas aceiaşi. Nu cred că există cel puțin un unionist care să ne poată obiecta subiecte pe care noi le-am gafat, le-am greșit sau le-am driblat pe subiectul unionist. Rămâne a fi idealul nostru cel mai sfânt, cel mai direct, complicat. Pentru aceasta am venit în politică și sunt sigur că și colegii noștri liberali de asta au venit. Da, există ca și întotdeauna foarte mulți care se avântă în această apă, au fost și până în 2007 și după, unii  se regăsesc foarte repede, alții se developează, alții încearcă să-și găsească segmente electorale mai aducătoare de voturi”, a mai spus liberalul.

Doina Secrieru

Share