Declarație: „Dictatura de la Chișinău a scos R. Moldova din lista statelor democratice”

Declarație: „Dictatura de la Chișinău a scos R. Moldova din lista statelor democratice”

„Întâi a fost înlăturat abuziv și la ordin, exact ca în perioada lui Stalin, Primarul General Dorin Chirtoacă. L-au arestat, umilit și apoi suspendat, deși era la al treilea mandat de Primar General al municipiului Chișinău”. De această părere este liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP) din România, Eugen Tomac, informează Oficial.

„După ce Dorin Chirtoacă a decis să-și dea demisia, legea a obligat regimul să organizeze alegeri anticipate. Cetățenii au decis la alegerile anticipate ca cel mai înverșunat adversar al regimului antidemocratic și mafiot de la Chișinău să le fie primar, în semn de protest față de teroarea instalată în societate”; a menționat el.

Prin urmare, Tomac, s-a referit și la liderul Platformei DA. „Andrei Nastase, deși a câștigat detașat, a fost împiedicat de către statul lor să își ia mandatul primit de la cetățeni. Curtea Supremă a invalidat alegerile anticipate. “Vinovat” în toată această speță este Facebook. Acum urmează să ceară arestarea vinovatului. Dictatura de la Chișinău a scos R. Moldova din lista statelor democratice”, a conchis acesta.

Mihaela Rotari 

Share