Declarație: Am avut o mulţime de probleme, mai ales în momentul în care am aderat la PAS

Declarație: Am avut o mulţime de probleme, mai ales în momentul în care am aderat la PAS

Membrul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), dar și Primarul de Puhoi, Petru Frunze, în cadrul unui interviu pentru TVR Moldova, s-a referit la unele impedimente din cariera sa.

„Am avut o mulţime de probleme, mai ales în momentul în care am aderat la PAS. Chiar din primele zile au început provocări, plângeri false pe numele meu, intimidări. În momentul de faţă, cea mai mare pedeapsă a mea pentru că sunt într-un partid de opoziţie este că nu avem finanţare. Practic de nicăieri nu avem finanţare, doar ce avem din bugetul local. Bineînţeles că nici bani nu prea are bugetul de stat, nici nu tindem la mari proiecte, de aceea şi ne-am axat mai mult pentru a colabora cu prietenii noştri din România, fiindcă altă cale de finanţare nu văd în ziua de astăzi”, a precizat el.

În același timp, el a comunicat dacă i s-a propus să adere la Partidul Democrat. „Am avut discuţii de mai multe ori, chiar din momentul în care în anul 2015 am ieşit din PLDM. Nu ştiu dacă este vreun primar care nu a avut asemenea discuţii de a adera la un partid sau altul, fiindcă atunci PLDM a început să se destrame. O parte din primari plecau la PD, alţii ieşeau şi se declarau independenţi. Eu atunci m-am declarat primar independent şi am făcut poate o mică greşeală, pentru că trebuia să mă declar primar indpendent  şi a doua zi să ader la PAS. Am făcut o şedinţă cu foştii colegi de la PLDM şi ei au spus că mergem împreună cu PAS, pentru a continua şi a solicita ca lucrurile să se schimbe în Republica Moldova”, a conchis Frunze.

Mihaela Rotari 

Share