Declarație: Alegerile parlamentare au fost cele mai înşelătoare şi murdare din Istoria Moldovei

Declarație: Alegerile parlamentare au fost cele mai înşelătoare şi murdare din Istoria Moldovei

La alegerile parlamentare, în circumscripția nr. 40 – Cimișlia, au luptat pentru fotoliul de deputat 6 candidați, iar învingător a ajuns democratul Dumitru Diacov. În acest context, OFICIAL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Candidatul blocului electoral ACUM – Platforma DA și PAS, Domnica Manole, s-a referit la încălcările din scrutinul electoral.

„Dragi prieteni! Opinia echipei Blocului ACUM și concurentului Domnica Manole față de alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția N 40 Cimișlia, Basarabeasca este fermă: Alegerile au fost fraudate masiv de catre PD, PSRM și ȘOR. Avem multe cazuri documentate, sesizări, contestații, ce demonstreaza încălcări grave. A fost o batjocura a PD față de noi toți Oameni Buni. Revenim cu detalii. Va mulțumesc tuturor pentru susținerea Blocului ACUM, candidaților Blocului ACUM”, a scris Manole, pe o rețea de socializare.

Candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Valentin Cimpoeș, a comunicat că alegerile au fost „cele mai înșelătoare și murdare”. „Alegerile parlamentare organizate pe 24 februarie, au fost cele mai înşelătoare şi murdare din Istoria Moldovei. Agitaţie în ziua alegerilor şi mita deschisă a alegătorilor şi-a făcut treaba.  Vă mulţumesc pentru sprijin. Indiferent ceea ce vom lupta mai departe. Moldova va fi liberă”, a conchis Cimpoeș.

De menționat că, în aceeași circumscripție se regăsesc și socialistul Piotr Pușcari, de la Partidul Politic „Șor” – Victoria Cîrlan și candidatul independent Gheorghe Răileanu.

Mihaela Conovali

Share