Declarație: Acest om, ieri a fost declarat “mort” de CEC, iar astăzi noi l-am “înviat”

Declarație: Acest om, ieri a fost declarat “mort” de CEC, iar astăzi noi l-am “înviat”

„OMUL pe SOFT e MORT, dar în SAT e VIU! Acest om, DUMITRU BADARAU, ieri a fost declarat “MORT” de CEC, iar astăzi noi l-am “ÎNVIAT””, susține șefia Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, copreședinte al Blocului Electoral UNIREA, pretendent la fotoliul de Președinte, informează OFICIAL.

În același timp, el adaugă: „Susținătorul MPU, Dumitru Badarau, din satul Tira, comuna Ghindești, raionul Florești, a fost declarat mort de CEC, în lista de subscripție a subsemnatului, iar semnătura sa a fost invalidată. Între timp, astăzi, el a “înviat”, cu ajutorul nostru. Ca urmare a verificării făcute de noi, omul s-a dovedit a fi viu, iar semnătura valabilă. Am demonstrat că datele persoanei au fost introduse greșit în sistem, ceea ce a dus eroarea regretabilă, comisă de CEC și invalidarea semnăturii”, adaugă Chirtoacă.

„Cum rămâne cu înregistrarea în cursă, având în vedere existența unor asemenea erori? La alegeri tot așa va fi? Oamenii vii nu vor putea vota, vor fi declarați morți, iar cei morți vor vota în locul lor, sau cum?”, a conchis liderul.

Doina Secrieru

Share