De Ziua Studenților, Igor Dodon a oferit detalii despre studiile fiului său, înmatriculat la două universități!

De Ziua Studenților, Igor Dodon a oferit detalii despre studiile fiului său, înmatriculat la două universități!

Igor Dodon, liderul socialiștilor, a adresat un mesaj de felicitare tuturor studenților cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților și a mărturisit că sărbătoarea aceasta are dublă conotație pentru el, informează OFICIAL.

„Pentru mine, această sărbătoare are o dublă conotație, deoarece în această zi s-a născut feciorul meu mai mare, Vlad, care în anul curent a devenit student la două universități prestigioase – Universitatea de Stat din Kazan și o universitate din China, unde, din cauza pandemiei, orele se desfășoară online.

Și pe această cale îi urez fiului meu succes, răbdare și să beneficieze din plin de acești ani frumoși ai studenției!”, a declarat politicianul, pe rețelele de socializare.

Studenților, tinerilor, el le-a urat: „Timpurile de astăzi sunt pline de provocări. Vă urez să valorificați oportunitățile pe care viața vi le oferă, să fiți ambițioși, cutezători, plini de idei și dorințe. Să nu cedați în fața eșecurilor ci să identificați soluții de depășire a lor care, în rezultat, vă vor asigura succesul în viață. Țara noastră are nevoie de Voi și mizăm pe implicarea și aportul Dumneavoastră în crearea unui viitor prosper al Moldovei. Voi sunteți o adevărată forță, iar opiniile Voastre au o mare valoare! Vă doresc sănătate, curaj, baftă și multe realizări frumoase!”.

Cristina Gurez

Share