De la Leancă la Filip! Reacția PPEM: Împreună am luat decizia să mergem în opoziție față de acest Guvern

De la Leancă la Filip! Reacția PPEM: Împreună am luat decizia să mergem în opoziție față de acest Guvern

Eremei Priseajniuc  – unul dintre fondatorii Partidului Popular European din Moldova, care s-a declarat în opoziție față de Guvernul Filip, a fost numit ieri consilier al premierului Pavel Filip. El va fi responsabil de domeniul combaterii corupției.

PPEM a reacționat în urma acestui eveniment pentr-o postare pe o rețea de socializare: “Regretăm plecarea lui Eremei Priseajniuc în echipa guvernamentală a lui Pavel Filip. Împreună am inițiat crearea PPEM și am pus umărul pentru dezvoltarea și consolidarea partidului într-o formațiune politică de tip nou, european. Și împreună am luat decizia să mergem în opoziție față de acest Guvern”.

Totodată, sursa mai spune că el și-a asumat în totalitate pasul de a accepta un post în actualul guvern, fiind conștient de toate consecințele și interpretările care pot să apară. “Este o decizie personală, care îl privește și nu are nici o legătură cu poziția și activitatea partidului. În baza cererii depuse, Eremei s-a retras din organele de conducere a PPEM”, se mai precizează în declarația PPEM.

 

 

Doina Secrieru

Share