De ce are nevoie Constantin Codreanu de funcția de primar al mun. Chișinău? Iată răspunsul!

De ce are nevoie Constantin Codreanu de funcția de primar al mun. Chișinău? Iată răspunsul!

Purtătorul de cuvânt al candidatului Partidului Unității Naționale (PUN) la Primăria mun. Chișinău, Vlad Țurcanu, în cadrul emisiunii În profunzime de la Protv, a comunicat motivul implicării candidatului Codreanu în alegerile locale din 20 mai 2018, informează Oficial.

„Domnul Codreanu s-a lansat în această campanie pentru a reprezenta acea majoritate a populației din Chișinău, care are vederi pro-românești. Acesata s-a demonstrat și prin sondaje de opinii, măsurări sociologice. Vom vedea cifrele, care sperăm să confirme ceea ce am calculat până acum, când majoritatea chișinăuienilor împărtășesc această opțiune, în condițiile în care politicienii locali au dezamăgit mai mult decât au confirmat. Astfel mulți cetățeni nu au o părere pronunțată, dar sunt extrem de deschiși pentru a-i asculta pe acei care nu au un trecut ca acel pe care îl au majoritatea concurenților electorali”, a precizat acesta.

Prin urmare, Țurcanu s-a referit și la candidatul Partidului Liberal la primăria mun. Chișinău. „În cazul liberalilor, aș spune că ceea ce au dorit ei să realizeze – au realizat timp de 10 ani. Domnul Codreanu vine să suplinească această dorință a cetățenilor de a se vedea în cooperare cu România și acesta este demersul său de bază”, a conchis el.

Mihaela Rotari

Share