Dan Perciun: Poliția s-a autosesizat conform procedurii… Dar nu va exista o sancțiune și așa consider că este corect

Dan Perciun: Poliția s-a autosesizat conform procedurii… Dar nu va exista o sancțiune și așa consider că este corect

Deputatul Dan Perciun, care, zilele trecute, a fost înjurat și îmbrâncit de o femeie, a spus că nimeni nu va fi amendat ca urmare a incidentului care a avut loc, informează OFICIAL.

„Poliția s-a autosesizat conform procedurii și a examinat situația. Incidentul a fost unul mai puțin fericit, dar nu va exista o sancțiune și așa consider că este corect.

Înțeleg supărarea pe care o au mulți cetățeni vis-a-vis de sistemul nostru judecătoresc. De asta și facem reforma justiției. În măsura în care legea permite intervenim, dar din păcate de prea multe ori oamenii vin cu decizii irevocabile care nu mai pot fi soluționate. Cu toate acestea ascultăm și ajutăm în măsura posibilităților”, a declarat politicianul, adăugând: „Totodată, cred că este important toate părțile indiferent de situație să aibă un comportament decent care să permită un dialog constructiv și să acționeze cu bună credință”.

În același timp, Dan Perciun consideră că încercările unor grupări de a se folosi de oameni necăjiți pentru a crea artificial situații de tensiune trebuie prevenite de către organele de drept. Or, grupările care finanțează și susțin diverse asemenea acțiuni în mod evident acționează în interes propriu și nu în beneficiul persoanele implicate.

„Instrumentalizarea sărăciei de către grupări criminal organizate care au contribuit în primul rând la sărăcirea țării trebuie tratată cu maximă seriozitate.

Noi avem datoria de a face tot posibilul pentru a răspunde așteptărilor populației și ne străduim să o facem și în același timp trebuie să facem mai mult pentru a-i trage la răspundere pe hoții care îi folosesc”, a subliniat parlamentarul.

Share