Dacă va câștiga din primul tur… Ion Ceban are o ofertă pentru Silvia Radu și Andrei Năstase

Dacă va câștiga din primul tur… Ion Ceban are o ofertă pentru Silvia Radu și Andrei Năstase

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, susține că ar putea câștiga alegerile din Chișinău chiar din primul tur, potrivit sondajelor interne pe care le-a primit astăzi.

Într-o postare pe Facebook, Ceban afirmă că, dacă ajunge primar din primul tur – „ceea ce ar fi bine fie și din simplul considerent că vom economisi bani și nu vom desfășura turul II”, este dispus să ofere „posibilitatea să se manifeste în Primărie candidații cu pondere din această campanie electorală, pe pozițiile pe care le consideră ei că ar fi buni”.

Potrivit lui, de exemplu așa:

„Dna Silvia Radu – viceprimar pentru gospodăria comunal-locativă, spații verzi și lupta contra construcțiilor abuzive, ținînd cont de faptul că a acumulat o anumită experiență în gestionarea primelor două subiecte și a declarat că intenționează să lupte contra construcțiilor cu încălcări;

Dl Andrei Năstase – viceprimar pe probleme juridice și lupta anticorupție, ținînd cont de faptul că este avocat și a zis că e gata să lupte ferm contra corupției;

Cu o singură condiție. Fără politică. Doar administrare. De lucru este mult, ajunge pentru fiecare. Plus că, fiecare dintre cei menționați, la propriu, ar putea implementa componente ale programelor electorale pe care le-au prezentat publicului.

Nistor Grozavu – în demisie”.

Totodată, Ion Ceban a subliniat că toate celelalte funcții-cheie din Primărie vor fi suplinite doar prin concurs public.

„O zi bună să aveți și veniți la alegeri pe 20 mai! Împreună vom învinge!”, a conchis socialistul.

Mihaela Rotari 

Share