Da sau ba? Anularea înregistrării candidatului Partidului Șor în cursa pentru șefia capitalei – examinată!

Da sau ba? Anularea înregistrării candidatului Partidului Șor în cursa pentru șefia capitalei – examinată!

Judecătoria Chișinău cu sediul Centru examinează, în aceste clipe, solicitarea Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău (CECC) de anulare a înregistrării candidatei Partidului Șor la funcția de primar al Chișinăului, Reghina Apostolova, la alegerile din 20 mai curent.

Magistrații urmează să decidă dacă  Reghina Apostolova rămâne în cursa electorală pentru funcția de primar general al capitalei.

În același timp, în fața sediului judecătoriei are loc un protest de susținere a candidatului la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului ȘOR.

Amintim că: Ieri, Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău (CECC) a admis sesizarea, dar și contestația Partidului Unității Naționale (PUN) privind anularea înregistrării candidatei Partidului Șor la funcția de primar al Chișinăului, Reghina Apostolova, urmare a constatării mai  multor încălcări ale prevederilor mai multor articole din Codul Electoral de către un concurent electoral. Reprezentanții Partidului Șor au negat informațiile.

Mihaela Rotari

Share