Cum arată biroul unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova (VIDEO)

Cum arată biroul unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova (VIDEO)

Deputatul Dumitru Alaiba din cadrul fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul ACUM”, în cadrul unui video pe o rețea de socializare, a prezentat biroul în care activează un deputat din Parlamentul Republicii Moldova, informează OFICIAL. 

„Sunt în clădirea Parlamentului, am luat cheile săptămâna aceasta. Fiecare deputat are câte un birou. Acum înțeleg de ce foarte mulți nu vor să plece din această clădire – e destul de comod, condiții bune de muncă”, a declarat Alaiba.

În același timp, el a adăugat că „nu-i prea mare, dar nu-i de loc rău”. Pe lângă aceasta, „fiecare deputat are frigider, safeu, aer condiționat – eu nu știu dacă aceasta e chiar necesar. Este un birou mic, sunt birouri mult mai mari, cu siguranță. Puteți să vă imaginați biroul speaker-ului Parlamentului”, a spus deputatul.

Totodată, Alaiba a comunicat și alte detalii. „Nu mă simt că merit asta pentru că știu prin cât chin au trecut oamenii care au votat pentru mine. Eu vă promit că nu voi uita acest sentiment de rușine”, a conchis acesta.

Mihaela Rotari 

Share