CUB și-a constituit organizația de tineret

CUB și-a constituit organizația de tineret

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) – partid înregistrat la 5 decembrie 2022, și-a constituit organizația de tineret, informează OFICIAL.

Ieri s-a desfășurat Congresul de constituire al organizației de tineret CUB Junior, iar președinte a fost ales Ion Bulgac.

„CUB este un partid deschis tinerilor cu viziune și curaj. Cu ei alături vom găsi cele mai bune soluții pentru a întări calitatea viitoarelor guvernări. Ca și noi, tinerii sunt deranjați de inflație, de corupție, de impactul dramatic al măsurilor populiste asupra economiei. Mulți dintre ei decid să emigreze masiv din Republica Moldova atunci când nu au căi eficiente de a-și impune punctul de vedere sau atunci când li se vorbește de sus, fără a fi auziți. Alții nu știu cum să se afirme economic, simțindu-se marginalizați ori lipsiți de mijloacele prin care să-și atingă nivelul de prosperitate pe care și l-ar dori acasă”, a spus, în cadrul evenimentului, președintele CUB, Igor Munteanu.

Tinerii din CUB au declarat: „Milităm pentru liberalizarea și debirocratizarea economiei și a mediului de afaceri, pentru digitalizarea relației dintre stat și cetățean, dar și pentru un sistem echilibrat de măsuri sociale care ar îmbunătăți imediat viața tinerilor în Republica Moldova.

Vom construi un sistem educațional modern, care va genera specialiști bine-pregătiți, gata să se integreze în economia națională.
Suntem tineri și liberi!”.

Share