Cu ce s-a ocupat Andrian Candu timp de jumătate de an, de când s-a retras din politică

Cu ce s-a ocupat Andrian Candu timp de jumătate de an, de când s-a retras din politică

Andrian Candu, fost Președinte al Parlamentului, după ce și-a anunțat plecarea de la șefia „PRO Moldova” la final de octombrie 2021, s-a retras din spațiul public, iar acum, în cadrul unui interviu pentru www.tribuna.md, a dezvăluit cu ce s-a ocupat, informează OFICIAL.

„În această perioadă, de aproape jumătate de an, am reușit să identificăm anumite oportunități regionale în câteva domenii. Este adevărat că am călătorit mult pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile pe „terenul oportunităților”. În această misiune, am tot circulat între Chișinău, București și Praga, și alte câteva capitale europene, pentru a descoperi sau redescoperi oportunitățile, dar și pentru a identifica echipe partenere în câteva domenii de bază”, a declarat el.

Omul de afaceri a subliniat că are o echipă deosebită, specializată în domeniul comunicării și relațiilor publice.

„O echipă care m-a însoțit și în viața politică, dar acum excelează în partea de afaceri.

Așadar, la ora actuală, mă pot bucura de existența unei echipe foarte bună, care prestează servicii de comunicare de 360 de grade, atât în Moldova, cât și la nivel regional, unde acționăm în colaborare, parteneriat, cu câteva echipe excelente din domeniul PR și comunicare”, a menționat fostul deputatul.

Andrian Candu a mai spus că, pe lângă comunicare, un alt domeniu extrem de atractiv, care e la etapa de dezvoltare, este domeniul tehnologiilor informaționale, mai ales cele legate de implementarea metodelor blockchain, inteligență artificială și realitate virtuală.

„Dacă e să ne referim la sistemele construite pe blockchain, nici nu vă închipuiți ce pot oferi noile metode de utilizare a ceea ce numesc specialiștii NFT-uri (non fungible token) sau tokenizarea. Token-urile sunt folosite tot mai mult în diverse industrii, de la colecțiile de artă, industria energetică, domeniul imobiliar, până la disputele și valorificarea creanțelor juridice. Este un domeniu ce excelează prin oportunități, mai ales că vorbim despre tendințe globale”, a relatat businessman-ul, precizând că „este o tendință globală, care ia amploare și trebuie să ținem pasul acestor novații.”

Cristina Gurez

Share