Cristina Gherasimov: Urmează ani în care este nevoie să ne unim eforturile și capacitățile ca să ne atingem obiectivul comun – Moldova Europeană

Cristina Gherasimov: Urmează ani în care este nevoie să ne unim eforturile și capacitățile ca să ne atingem obiectivul comun – Moldova Europeană

Cristina Gherasimov i-a mulțumit Premierului Dorin Recean pentru încrederea acordată în a o desemna ministru pentru Afaceri Europene, informează OFICIAL.

„Accept această imensă răspundere știind că eu, dar și fiecare dintre noi, avem datoria să valorificăm această oportunitate istorică de a schimba în bine viața cetățenilor țării noastre, prin ancorarea fermă a Republicii Moldova în familia țărilor libere, puternice și prospere de pe continentul european.

Urmează ani în care este nevoie să ne unim eforturile și capacitățile ca să ne atingem obiectivul comun – Moldova Europeană. De contribuția fiecăruia dintre noi va depinde cât de repede vom reuși. Sunt sigură că, într-un parteneriat strâns cu Președinta Maia Sandu, alături de colegii din echipa de la Guvern și din Parlament, vom parcurge cu succes procesul de negociere”, a declarat ea.

Cristina Gherasimov a mai spus că se bazează, totodată, pe sprijinul primarilor, al antreprenorilor, al colegilor din societatea civilă și din sfera academică – pentru că integrarea europeană este un proiect al întregii societăți, în care se regăsesc așteptările și aspirațiile tuturor.

„De asemenea, mizez pe suportul prietenilor și partenerilor noștri de la Bruxelles și ale statelor membre UE, cărora le suntem recunoscători pentru deschiderea și încrederea fără precedent.

Pornim la drum cu încredere și optimism!”, a conchis ea.

Share