Contramanifestație – la Guvern! Sandu: În această țară, nu mai este loc de evenimente democratice

Contramanifestație – la Guvern! Sandu: În această țară, nu mai este loc de evenimente democratice

Un flashmob împotriva scumpirii prețurilor din Republica Moldova are loc astăzi la Guvern, fiind organizat de deputații Blocului ACUM, informează OFICIAL.

Deputatul fracțiunii „ACUM Platforma DA”, Alexandru Slusari, a comunicat mai multe detalii. „Pe ei nu-i interesează scumpirile, nu-i interesează ce s-a întâmplat cu prețurile la petrol și cartofi. Ei vor ca la noi în țară să nu mai rămână populație, acesta e visul lor”, a declarat Slusari.

Președintele fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul ACUM”, Maia Sandu, a făcut un apel.

 „Le cerem celor din clădirea Guvernului, chiar dacă nu ar mai fi trebuit să fie aici, dar e responsabilitatea lor ca, în continuare, să promoveze politici transparente”, a comunicat Sandu.

De menționat că, în apropiere de flashmob, s-a regăsit un alt grup de manifestanți, care au protestat împotriva deputaților de la ACUM.

În acest fel, Maia Sandu a comentat acțiunea contramanifestanților: „Se pare că, în această țară, nu mai este loc de evenimente democratice a câtorva oameni care vin să-și ceară drepturile în stabilirea prețurilor”.

De cealaltă parte, un manifestant a declarat că: „eu nu protestez împotriva la nimic, am venit să-i dau întrebări lui Năstase și Sandu”.

Mihaela Conovali

Share