Deputatul Constantin Țuțu aruncă bomba! Și-a anunțat retragerea… (video)

Deputatul Constantin Țuțu aruncă bomba! Și-a anunțat retragerea… (video)

Deputatul democrat Constantin Ţuţu, luptător de K-1, şi-a anunţat retragerea din sportul profesionist.

Astfel, potrivit unui comunicat al FEA, luptătorul de K-1 a cedat centura de campion mondial în categoria de 85 de kilograme, versiunea KOK, lui Aurel Ignat.

Acesta obţinuse dreptul de a se bate cu posesorul centurii, Constantin Ţuţu, după ce pe 11 decembrie a câştigat piramida în această categorie. „În continuare să lupte el în categoria de până la 85 de kilograme. Este un luptător destul de bun, cred că o să facă faţă. Pentru mine a fost o perioadă destul de frumoasă alături de domnul Dorin. În continuare voi fi alături de el la toate luptele”, a declarat deputatul PDM, Constantin Ţuţu.

cost

Ignat a rămas surprins de decizia lui Ţuţu. „A fost surpriză foarte mare pentru mine, desigur şi foarte plăcută. Este o motivare pentru mine şi nu mă voi opri aici. Voi munci de 100 sau chiar de 200 de ori mai mult pentru ca pe viitor centura să rămână acasă”, a declarat luptătorul K-1, Aurel Ignat.

„Sincer să fiu Constantin ne-a uşurat la toţi problema. El a procedat ca un adevărat campion, ca un adevărat profesionist şi ca un adevărat patriot”, a declarat preşedintele FEA, Dorin Damir.

Sursa citată menționează că, Constantin Ţuţu este cel mai titrat luptător K-1 din Republica Moldova. Din 2009 el a câştigat 6 centuri de campion în diferite versiuni. Ţuţu a luptat ultima dată în aprilie 2015. Atunci, la gala KOK, el l-a învins prin knock-out tehnic pe letonul VItali Buhreakov.

Din 2014, Constantin Ţuţu este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Doina Secrieru

Share